Sugedusio ar sugedusio elektroninio uždegimo jutiklio simptomai 您所在的位置:网站首页 elektroninio deklaravimo sistema Sugedusio ar sugedusio elektroninio uždegimo jutiklio simptomai

Sugedusio ar sugedusio elektroninio uždegimo jutiklio simptomai

#Sugedusio ar sugedusio elektroninio uždegimo jutiklio simptomai| 来源: 网络整理| 查看: 265

Jei jūsų transporto priemonėje yra elektroninio skirstytuvo uždegimo sistema, o variklis užgęsta arba automobilis neužsiveda, gali tekti pakeisti uždegimo jutiklį.

Elektroniniai uždegimo jutikliai yra įprastų elektroninių skirstytuvų uždegimo sistemų komponentas. Jie yra skirstytuvo viduje ir veikia kaip uždegimo sistemos gaidukas, sukuriantis kibirkštį. Jutiklio ritė valdo skirstytuvo sukimąsi ir uždegimo sistemą įjungia optimaliu momentu, kad būtų sukurta geriausia kibirkštis, užtikrinanti geriausią variklio veikimą. Kadangi uždegimo jutiklis iš esmės veikia kaip visos uždegimo sistemos įjungimo jungiklis, jo gedimas gali labai paveikti transporto priemonės veikimą. Paprastai probleminis uždegimo jutiklis sukelia keletą simptomų, kurie gali įspėti vairuotoją apie galimą problemą, kurią reikia spręsti.

Sustoja variklis

Vienas iš pirmųjų blogo uždegimo jutiklio simptomų yra variklio užgesimas. Senas arba sugedęs uždegimo jutiklis gali su pertraukomis išjungti signalą, todėl variklis gali užgesti. Variklis gali staiga tiesiog užgesti, tarsi raktelis būtų išjungtas. Atsižvelgiant į problemos pobūdį, kartais transporto priemonę galima užvesti iš naujo ir po trumpo laiko vėl važiuoti. Tačiau ši problema išliks ir blogės, kol ja nebus pasirūpinta.

Nėra pradinės sąlygos

Kitas dažnas blogo ar sugedusio uždegimo jutiklio požymis yra tai, kad automobilis neužsiveda. Jei uždegimo jutiklis sugenda, jis neduos signalo, reikalingo transporto priemonės uždegimo sistemai valdyti, ir dėl to variklis neužsives ir neužves.

Nors naujesnėse transporto priemonėse platintojus dažniausiai pakeitė ritės ant kištuko ir uždegimo sistemos, jos vis dar plačiai naudojamos daugelyje kelių automobilių ir sunkvežimių. Jei įtariate, kad jūsų uždegimo jutiklis gali turėti problemų, automobilį patikrinkite profesionalus technikas, pvz., vienas iš AvtoTachki, kad nustatytų, ar transporto priemonėje reikia pakeisti elektroninį uždegimo jutiklį.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有